Mustafa Suver'den Sarıgül'e Jet Yalanlama

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Teke Tek Özel`de Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı sorularını yanıtladı.

14.03.2014 00:18:24 0
Mustafa Suver

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Teke Tek Özel`de Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı sorularını yanıtladı.

Sarıgül Feshane Trabzon Etkinliklerinde Mustafa Suver isimli vatandaşı yumruklaması iddiası sorusu üzerine Fatih Altaylı’ya “Bir provokasyonla karşı karşıyayız. Bir kere o arkadaşın kimliğini açmak lazım. O arkadaş, Star Gazetesi`nin bir genel yayın yönetmeni tarafından kamuoyunda söylenen bu, İSPARK`a görevle başlatılan sonra da Fatih surlarının yanında bir tane büfesi olan sonra da ağabeyi AK Parti`li bir belediyede görev yapan bir siyasinin kardeşi. Zaten ertesi gün "Ben Tayyip Erdoğan" için adam bile öldürürüm diyen biri kendisi. Ben yanından geçerken çok ağır bir şey söyledi. Orada vurma kırma diye bir şey yok. Yandaş medya bunu paramparça eder. Teşekkür ederim dedim geçip gittim.” yanıtını vererek olayın bir komplo olduğunu iddia etti.

MUSTAFA SUVER: İSPATLAMAZSA MÜFTERİDİR

Ajans34.com Mustafa Suver’e ulaşarak Sarıgül’ün iddialarını sordu.

Suver yaptığı açıklamada “Fatih Surları’nın yanında büfem yok. İspark’ta çalışmıyorum. Ben emekliyim. İspark’ta oğlum çalışıyor. Kendisini birileri kandırıyor ya da bilinçli bir söylem kullanıyor. Erdoğan için adam öldürürüm kelimesini hiç kullanmadım. Kendisiyle istediği kanalda tartışmaya hazırım. İddiaları tamamıyla yalandır. Suçluluk psikolojisinin tezahürüdür. Kendisi hakkımda söylediklerini ispatlamalıdır. Etmezse de müfteridir.” Şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,08
  • EURO

    34,70% -0,16
  • GRAM ALTIN

    2400,45% -0,35
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24